Kinek hogy sikerült a 2021 felvételi?
Figyelt kérdés
Milyen eredményekre számítotok magyarból és matekból egyaránt?
A magyar igaz, hogy nehezebb volt, mint szokott lenni?
2021. jan. 23. 16:07
2/23 anonim válasza:
A magyar egy 0 nehézségű feladatsor volt, felvételihez ilyet adni nem szabadna.
3/23 anonim válasza:
Nekem borzalmasan sikerült mindkettő, ha megvan a 60 pont boldog leszek.
4/23 anonim válasza:
Elég risszul. De valahogy éreztem,hogy nem lesz könnyű.
5/23 anonim válasza:
Szerintem a magyar könnyű volt, a matek viszont nehezebb...
Félek, hogy a matekon keveset érek el.
6/23 anonim válasza:
A magyar szerintem is egy kicsit nehéz volt ~30 pontra számítok, nagyon elrontottam. A matek már valamivel jobb volt ott kb. 40-et értem el. Nagyon elcsesztem, itthon sokkal jobbakat írtam... :(
7/23 anonim válasza:
Nkm nagyon jól mind kettő könnyű volt, a javítókulcs alapján jók is lettek
8/23 anonim válasza:
Magyar szerintem is nehezebb volt a matek olyasmi volt mint a tavalyi. Magyarból kb annyi pontom lesz összesen mint amennyi itthon volt a fogalmazások nélkül. Viszont a matekom szerintem jól sikerült (45 pont fölött) úgyhogy összesen ennyi talán elég lesz arra hogy behívjanak szóbelizni. De ugye idén több a 8.-os, nagyobb a túljelentkezés szóval a ponthatárok is magasabbak lesznek mint az elmúlt években
9/23 anonim válasza:
Magasabbak? Én pont azt hallottam hogy alacsonyabbak lesznek, mert ugye online oktatás volt, meg a felkészítők nem voltak megtartva és ezért átlagosan rosszabbakat írtak a diákok. Akkor ez hülyeség? Meg hogyhogy több a nyolcadikos? Nem tavaly 65ezer volt, idén meg 62ezer? Ez sem igaz?
10/23 anonim válasza:
Én úgy olvastam hogy tavaly kb 50ezer 8.-os írt központit idén meg 62ezer szóval szerintem amik az online oktatás miatt csökkenének pontok azok simán vissza fognak jönni a túljelentkezés miatt és lehet hogy még magasabbak is lesznek de én is csak olvastam ezeket valahol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!