Osztatlan tanári képzés végezhető levelezőn?
Amiatt ne aggódj, hogy öreg lennél. Van, akinek becsúszott a gyerek közben, vagy előtte, aztán most nyomja velünk. Sőt, volt anyám korabeli csoporttársam is.
Inkább azt gondold végig, hogy kb 30 leszel mire végzel és hogy akkor hol szeretnél tartani az életben. Közoktatásban elég rossz a pénz, főleg kezdőként.
5-ösnek (3-as vagyok): fogalmam sincs az ottani képzésről, szimplán csak vagyok olyan intelligens, hogy tudom használni a felvi.hu-t és válaszoltam a kérdező azon kérdésére, hogy létezik-e tanárképzés levelezőn. Egyébként meg, ha annyira érdekel, akkor keress rá az adott egyetemek képzéseire, tanterveire, stb. Ezek mind nyilvánosan elérhető adatok, csak használni kellene az internetet! ;)
7-esnek: GIMNÁZIUMI tanári végzettséget ad mind a Miskolci, mind az Eszterházy. Könyörgöm, felvin minden le van írva....
Dehogyis, nyugodtan vágj bele!
Én szeptemberben kezdtem, a napokban töltöttem be a 25-öt.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!