Mikor kell elvégeznem a felvételi vizsgát az óvodapedagógus szakra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom az utolsó utáni pillanatban, de végre eldöntöttem, hogy óvodapedagógus szeretnék lenni. (ELTE vagy EKE) Ehhez azonban kell egy vizsga ha jól tudom, ami zene és testnevelés részekből áll talán. A kérdésem az lenne, hogy egy ilyen vizsgára hogyan és hol tudok jelentkezni illetve mikor kell ezt megcsinálnom? Vagy erről már lecsúsztam? Illetve ha van itt az ELTE vagy az EKE óvodapedagógus szakáról valaki.. megtenné, hogy ír nekem privát üzenetet? Szeretnék tőle kérdezni. :) Nagyon köszönöm, ha segítetek!2021. jan. 22. 20:24
1/6 anonim válasza:
Az előalkalmasságik már lementek, de a normál alkalmassági vizsgák valamikor talán májusban szoktak csak lenni. Egységes, bárhol csinálod, elfogadják a többi iskola ugyanolyan szakán is (van, ahol a tesi a húzós, van, ahol az ének, van, ahol semmi, van, ahol az egészet vér komolyan veszik...)
2/6 anonim válasza:
A felvi.hu le van írva a választott egyetemednél. Alkalmassági vizsga pontos időpontja, minden.
3/6 anonim válasza:
2es ismét. Megnéztem neked. Felvi.hu-n a 8.Táblázatok ponton belül a 7.sz.tablázat Vizsgaidőpontok, vizsgadíjak tartalmazzák amire kíváncsi vagy.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm nektek!! Esetleg arra tud valaki választ adni, hogy jelentkeznem mikor kell rá vagy hogyan?
2021. jan. 22. 20:50
5/6 anonim válasza:
Szia! Engem is érdekelne. Hova jelentkeztél?
6/6 anonim válasza:
Kapni fogsz behívó levelet a vizsgára előtte, de a legtöbb helyen májusban lesznek az alkalmasságik. Az egyetem honlapját nézd ahova jelentkeztél.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!