Vajon ebben az évben megtartják az előrehozott érettségiket?
Figyelt kérdés
Tavalyi évben ugye elmaradtak és ősszel lehetett letenni. Azt is hallottuk hogy lehet rendes és előrehozott érettségin eltörlik a szóbelit ebben az évben is. Nem sok esélyt látunk arra, hogy ebben az évben már visszamegyünk suliba.2021. jan. 21. 21:59
1/6 anonim válasza:
Nem lesz előrehozott érettségi. Rendes időben lesz, mint tavaly. És megtartják. Nyitott ablak, max 10 fő egy osztályban.
Tanulj, ne a lógáson járjon az eszed.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ellógni, csak jó lett volna letudni ebben az évben a 2 előrehozottat, hogy 12-ben annyival kevesebb legyen :DD
2021. jan. 21. 22:19
3/6 anonim válasza:
jézusom mi ez az első válasz xd
mivel ősszel is meg lettek tartva, így szerintem most is :) de ne aggódj, ha ősszel kell, akkor is jól jársz, én is most vagyok végzős és őszre tolódott nekem
4/6 anonim válasza:
Még nem dőlt el, hogy meddig lesz digitális oktatás. Még bárhogy alakulhat február 1.-jéig.
5/6 anonim válasza:
Biztos, hogy meglesz. Nálunk a záróvizsga is személyes most. Nem is értem, hogy sok Egyetemen, hogy lehet online záróvizsga. Annyit is ér. Semmit.
6/6 anonim válasza:
Engem is érdekel, van már hír róla? Sulinkban egyik tanár szerint nagyon valószínű, hogy lehet előrehozottat csinálni, másik szerint még nagyon nem biztos. 2 hét van a jelentkezésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!