Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pünkösdi Teológiai Főiskola...

Pünkösdi Teológiai Főiskola (Bp.) ?

Figyelt kérdés

Azokhoz szólna a kérdésem, akik ide jártak, vagy tudnak erről vmit:

Ha ide felvesznek, és elvégzem a Keresztény gyermek- és ifjúságvédő szakot, akkor továbbmehetek óvónőképző főiskolára? A Baptista Teológia honlapján olvastam, hogy onnan pl. kb csak szociális irányba lehetne menni, de itt a pünki teol. oldalán nem nagyon találtam semmit ezzel kapcsolatban

2021. jan. 21. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem az óvodapedagogiara jelentkezel?
2021. jan. 21. 12:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert nem jelentkeztem emelt érettségire, (ezzel egyébként az osztályomból nem egyedül vagyok) és felkészítőn sem voltam mivel nem is volt erre lehetőségünk, de az óvónőképzőbe meg kell min. 1 emelt...Szval ezt szeretném vhogy megkerülni és máshogy bejutni majd, de nyilván ha erre nincs mód, akkor felkészülök az emelt magyar érettségire és külön leteszem.
2021. jan. 22. 00:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet elkerülni az emelt érettségi vizsgát csak akkor ha már van egy diplomád. Egyébként február 15ig lehet érettségire jelentkezni.
2021. jan. 22. 10:42
 4/4 Ljus válasza:
100%
A PTF, a BTA és az ATF azonos képzési és kimeneti követelmények alapján ad oklevelet. Ez azt jelenti, hogy azokat az állásokat, továbbtanulási lehetőségeket, amelyeknél a hitéleti, hittudományi végzettség feltüntetésre kerül be lehet tölteni, tovább lehet tanulni. Ezek közül a gyermekvédelmi területre vonatkozó lehetőségeket a PTF a saját oldalán feltünteti. [link] Általánosságban is elmondható, hogy számos szabadbölcsész, társadalom- és gazdaságtudományi szakirányú továbbképzésre valamint a szociális ellátó rendszer foglalkozásainak betöltését teszi lehetővé egy hittudományi oklevél. A PTF gyermekvédelmi képzése abban különbözik, hogy a specializáción már ennek szakterületnek megfelelő a képzés és a meghirdetés szerint további egy év tanulással még egy oklevél társadalomtudományi oklevél szerezhető. A hittudományi képzéseken nem kötelező az emelt szintű érettségi. Részletesebb kiírást is találsz: felveteli.ptf.hu
2021. jan. 27. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!