Miért akar mindenki gazdálkodás és menedzsmentet tanulni?
Inkább seggelős. De a matek, fizika, kémia is megy ha kicsit ott ülök felette. 4-es 5-ös voltam mindegyikből. Megtanultam mert volt szorgalmam és muszáj volt de ennyi.
Ebből tudom, hogy nem nekem való a gazdmen.
13-as még mindig. Nem akarom magam kínlasztani mert ha kemény a matek úgy is csak az lenne.
12-es Te is Gazdmenen vagy?
#9-10es vagyok. Annyit még leírnék hogy nalunk pl gazdmatek kötelező volt mindenkinek, minden szakon. Sokat ugyan azóta se kellett hasznalni de mindegy.
Én gimiben vegig 3as voltam matekból, ez köszönhető egyrészt a lustaságnak is, masreszt annak hogy már altalanosba is sok de rossz matektanarom volt és sose tudtam megszeretni. Szóval 3as voltam, aztán ennek ellenére elmentem fakultalni matekból ami lenyegesen nehezebb volt mint a sima. Ott is 3as voltam. Igaz középszinten étettségiztem, de a matekfaktot egyebkent nagyon ajánlom ha valaki pl közgázra megy, mert jobb esetben sok mindent megtanul ott, amit akkor már egyetemen csak ismételni kell.
Gazdmatekom is elsőre meglett, igaz kettessel, de kb 2 napot készültem rá. Nem volt vész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!