Szerintetek a 4,46-os átlag borzasztóan rossz nyolcadik osztályban?:D
Szia!:)
Én a II. kerületi Móricz Zsigmond Gimnáziumba jártam társadalomtudományi osztályba és a testvérem is oda jár jelenleg. Nagyon szerettük, mert színvonalas oktatást biztosítanak, az iskola és környéke nagyon szép. Én habár már 3.éves egyetemista vagyok, még mindig tartom a magyar tanárommal a kapcsolatot. Folyamatosan szervez (még a vírus előtt) közös színház vagy mozis programokat. Az egyik legodaadóbb tanár az iskolában, imádom. A történelem tanárom szintén az egyik legjobb tanár volt a suliban, nagyon sokat követelt tőlünk, (heti 4x volt törink 9-ben, 10.-ben meg heti 5x) nagyon jól megtanította az anyagot, alaposan, érthetően. Az összes tanévben már februárban befejeztük a tankönyvet és a maradék hónapokban érettségi feladatsorokat oldottuk meg. Szinte mindenki emeltezett töriből, aki társadalomtudományi osztályban kezdte a tanulmányait.
Ha van bármi kérdésed, írj nyugodtan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!