Melyik egyetemen érdemes politológiát, szociológiát (vagy egyéb ezekhez hasonló társadalomtudományt) tanulni?
Minden egytemen vannak kötelező, de felesleges tárgyak, amiknek az életben nem veszed hasznát, szóval szerintem ne erre alapozz. Én ugyan nem ezen a területen tanulok, így konkrétabban nem tudok segíteni, de annyit elmondhatok, hogy azt válaszd, ami az egyéni igényeidnek jobban megfelel. Gondolok arra, hogy melyik egyetemen van(nak) olyan szakirány(ok), amikkel szeretnél a későbbiekben foglalkozni. Esetleg melyik van közelebb hozzád, vagy, hogy milyenek azok körében az elhelyezkedési lehetőségek, akik ott végeztek, stb.
Bocsi, hogy csak ennyit tudtam segíteni.
Szociológiát az ELTE-n vagy Corvinuson, politológiát az ELTE-n vagy Pázmányon.
A szociológia matekos (statisztikás) szak. A Károlin van állítólag Big Data szakirány, ezért én ez utóbbit céloznám meg, utána egy Survey statisztika mesterszakkal. Akkor menj ide, ha jó vagy matekból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!