Milyen szakma valo nekem?
Figyelt kérdés
Tudom 1001 kerdes van mar ami hasonlo.
Igazabol jelenleg fizikai munkat vegzek (autoszerelo)
Nincs kulonosebb gondom vele, csak ez nem az a szakma amiben alkalmazottkent majd a kesobbiekben csaladot lehet eltartatni felretenni stb. Masreszt ha nem muszaj megszakadni az embernek, es szellemi munkaval meg jobban is lehet akar keresni..
Erdekelnek a szamitogepek elsosorban, illetve tipikusan ugy kepzeltem mindig is a jovomet,hogy oltonyben targyalgatok stb. (Nem nem elek alomvilagban.)
Kerdesem mi az a nem fizika szakma ami alkalmazottkent es esetleg kesobb vallalkozokent is kifizetodo?
2021. jan. 12. 21:02
1/1 anonim válasza:
Ja hát az öltönyben tárgyalgatást azt kicsit tedd félre. Erre az esély lássuk be, nem sok hacsak nem vagy zseni, vagy már most milliomos. Iratkozz be tanfolyamra, iskolába informatika vagy informatikához közeli szakra aztán eldöntöd hogy érdekel-e. Önmagában az, hogy érdekelnek a számítógépek az kevés, ez sem álommeló. (Egy informatikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!