Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Néhány kérdés azokhoz, akik...

Néhány kérdés azokhoz, akik egy egyetemen visznek 2 szakot?

Figyelt kérdés

Idén kezdem a III. évemet egy egyetemen nappali tagozaton. Most, leadtam a pótjelentkezést, ugyan ennek az egyetemnek, egy másik karára, levelező tagozatra. Kérdésem az lenne, hogy ilyenkor kapok még egy indexet? Új neptunkódot? Diákot igényelhetek?

Előre is köszi a segítséget!

2010. aug. 13. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Indexed kettő lesz, a neptunt nem tudom, nálunk az ETR-ben nem adnak új kódot, ugyan azt használom továbbra is. Diákod meg már van, miért kéne mégegy?
2010. aug. 13. 23:58
 2/3 A kérdező kommentje:

azért, mert az egyik diákom nappalis, és hogyha esetleg passzív félévre kerülne ott sor, akkor ugye ahhoz nem jár matrica, így marad a másik szak levelezős diákja.

Köszi egyébként a gyors választ! :)

2010. aug. 14. 00:00
 3/3 anonim válasza:
Én is két szakon fogok tanulni De-Ik és De-Mk, (de mindkettő nappali) nekem kell még egy index és új diákig. is, mert más a kar megnevezése erre hivatkoztak. A neptun kódom ugyan az maradt, csak amikor bejelentekezek, akkor van olyan menü, hogy képzésválasztás és látom mind a két szak tárgyait.
2010. aug. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!