Egyetemen minorral/szakiránnyal kapcsolatos kérdés?
Figyelt kérdés
Első éves vagyok az SZTE-n, jövő héten kell minort ill. szakirányokat választanunk.
A minornál az alapján lesz a rangsorolás, hogy kit vesznek fel és kit nem, hogy milyen lett az első féléves átlaga, igaz? De ez a szakirányoknál is így van?
2011. ápr. 9. 12:03
1/3 anonim válasza:
Hát, nálunk máshog van...minorokhoz felvételi van, a legtöbbhöz, ott a féléves átlag nem számít, hanem a felvételi eredmény. Hanem a szakiránynál számít az átlag, ha túllépik a jelentkezők a létszámhatárt (nálunk 20 fő) De nem lépték túl, úgyhog mindenkit felvettek=)
2/3 anonim válasza:
nálatok már most kell választani? nekünk még nem szólt senki (NYME SEK). mondjuk amire én mennék, ott nem kell attól félni, hogy nem férek be, sokkal inkább attól, hogy a minimális létszem se gyűlik össze és nem indítják. :-D
3/3 anonim válasza:
Nálunk meg már (PTE, első hozzászóló vagyok) rég lement a választás=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!