Van értelme orvosi után/mellett még egy diplomának?
Kedves 10-es! Hetes válaszoló vagyok.
Nem szeretnék orvos lenni, köszönöm. Szeretem a jepenlegi munkámat, és tisztepem is az orvosokat, amelyik normális. Sajnos a munkahelyemen nem ezt tapasztalom többségében. A betegekért mi küzdünk 12 órában, míg a kedves orvosa az orvosi szobában alszik, és sokszor megesett, hogy szükség lett volna a segítségére, és mondta, hogy oldjuk meg, szóval szoktunk kosebb orvosi feladatokat is ellátni, mint például a beteg extubálása.
Ennek ellenére háromszor annyit keres, mint pl én.
Szerencsére azonban ismerek pár lelkiismeretes orvost is, főleg gyakorlatról, természetesen nekik minden tiszteletem.
De te nyilvánvalóan orvos vagy, ha tudod, milyen egy hetet orvosként dolgozni, ha már nekem ezt ajánlgatod.
Mint mondtam, én is tisztelem, aki méltó rá, de sajnos nem fogom az egekig magasztalni azért, mert ott van a neve előtt, hogy dr. De a kérdés nem is erre irányul, szóval teljesen lényegtelen ez most.
Mivel a kérdés, arra irányul, hogy a kérdező szerint nem lehet jól megélni orvosként, ezt cáfolnám.
Minden jót neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!