Halasszak egy évet és kezdjem estin az érettségit, vagy maradjak nappalin? 19/L
Előző évben lett meg a szakmám, maradtam az iskolában, csak átmentem a gimnáziumi részre, hogy 2 év alatt legyen érettségim. Eredetileg estire szerettem volna menni, de csak következő évtől lehet, mert akkor indítják. És akkor új nappali osztály nem indul, a már meglévők fejezhetik be tanulmányaikat.
Tehát kiesne egy évem.
Nem tudom eldönteni, mert ez úgymond eltér a megszokottól, amit a világ is mondhatni megkövetel, hogy ennek ez a rendje. Először általános, utána szakmai vagy gimi, akinek gimi volt, annak szakma vagy egyetem. Nekem meg kvázi megszakadna ez, és nyomorogva csinálnám végig az egészet, és szerintem írnék egy xar érettségit, amivel nem vesznek fel oda, ahova szeretném.
Másrészt, ha jól sikerül az érettségi, és talán egyetemre is megyek, és el is végzem, várhatóan életem végéig dolgozni fogok, így talán egy év kihagyás, ami alatt tanulok, összeszedem magam, nem olyan nagy tragédia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!