Milyen lehet ez a vizsga?

Figyelt kérdés

Redmentán lesz közgazdaságtan vizsgám és azt írta a tanár hogy lesz számítási feladat is? Ezen az oldalon ezt, hogy érti? Külön papírra kell leírni? Vagy ott is ilyen abc-s megoldások lesznek?

Még soha nem használtam ezt az oldalt, de azt már láttam, hogy feleletválasztásos feladatok vannak

2021. jan. 2. 16:11
 1/6 anonim válasza:
100%

Redmentán több féle feladat létezik.

Van egyszerű választás, többszörös választás (ahol a felsorolt dolgok közül kell a helyeset kivalasztani).

Van párosítós feladat. Van olyan is, hogy valami hosszú szöveget kell írnod válaszként.

A te esetedben szerintem ilyen lesz a számolás. Oda be tudod gépelni a számolás mentét stb-t.

2021. jan. 2. 16:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Oh értem, köszönöm.
2021. jan. 2. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak előre szólok, hogy ne másolj, mert azonnal értesítést küld a tanárnak a rendszer ha Ctrl C + Ctrl V-t érzékel. Még a beírt szovegeddel se csináld ezt.
2021. jan. 2. 17:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen igen ezt hallottam én is

De ha átlépek egy másik oldalra közben azt nem érzékeli? Mert valahol olvastam, hogy értesítést küld a tanárnak hogy más oldalon járok

2021. jan. 4. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi jog vizsga hoz használtuk a jogtarat az megengedett volt, így erre sajnos nem tudok válaszolni. Max. ötletként próbáld meg tabletrol.

Viszont a válaszolnak ha szöveget írsz rá kell kattintani a mentésére és vagy 4x le kell kötni, folyamatosan felugrik egy panel. Ne lepodj meg.sok sikert

Szerintem az eddigi legunszimpatikusabb felület, de pl. Teamsben azt sem látod mit írsz, mert egy sor van és ha hosszú szöveg van csak a szöveg vége látszik... Itt legalább nagy hely van és látod.

2021. jan. 4. 23:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Oh de szuper..

Köszönöm a segítséget meg a tanácsot!

2021. jan. 5. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!