Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit tudok csinálni abban az...

Mit tudok csinálni abban az esetben ha nem írtam központi felvételit mert úgy volt hogy nem gimibe megyek,de úgy néz ki hogy mégis ez lenne a cél. van még rá lehetőségem?

Figyelt kérdés

2020. dec. 28. 04:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
2020. dec. 28. 06:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem jelentkeztél a központi írásbeli vizsgára ( neked felróható okból) akkor megpróbálhatsz olyan gimiket (talán. Zrínyi Miklós Gimnázium ilyen) keresni ahol nem kérnek központit. Másik opció a legalja gimiket (8.ker Lakatos Menyhért Gimnázium) most felhívni és segítséget kérni.
2020. dec. 28. 07:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit, amennyit #2 írt. Egyébként ha ennyire nem voltál biztos abban, hogy hova akarsz menni, akkor mért nem jelentkeztél felvételire?
2020. dec. 28. 10:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A központi írásbeli felvételi 2021. január 23-án lesz, pótló január 28-án. Idén a Covid miatt lesz még egy pótló vizsga február 5-én, kizárólag azoknak, akik az első két dátum ideje alatt karantén miatt nem tudnak részt venni. Tehát technikailag még nem késted le a felvételit, csak a felvételire való jelentkezési időpontot, ami dec. 4-e volt. Én is azt javaslom, hogy telefonon érdeklődjetek olyan középiskolák (gimnázium, technikum) titkárságán, ahol kérik a központit, hogy le lehetne adni még utólag a jelentkezési lapot. Szerintem olyan iskolákat hívjatok fel, ahol még nem rakták ki a honlapra a felvételi terembeosztást.
2020. dec. 28. 14:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
2020. dec. 28. 15:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Az a baj,hogy biztos voltam abban hogy nem akarok gimibe menni ,de ez már nincs így csak hogy mar bukta az egész. Egyébként csak azért gondoltam meg magam mert gimibol tudtam volna menni cserediáknak...
2020. dec. 28. 15:19
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem akarlak elkeseríteni, de az alábbi linken, a következőt írják

"December 9-éig a központi írásbeli vizsgát megszervező intézmények

a Közfelvir programban rögzítik a vizsgára jelentkezők adatait."

[link]

Tehát elektronikusan dec. 9-ig lehetett rögzíteni a központi írásbelire vizsgára jelentkezőket.

Esetleg az Oktatási Hivatalnál lehetne érdeklődni, hogy ilyen esetben van-e bármilyen lehetőség az utólagos jelentkezésre.

[link]

2020. dec. 28. 17:13
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igazából már nem nagyon számít.
2020. dec. 28. 19:05
 9/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb szakközépiskola is kér központi írásbelit.
2020. dec. 29. 16:27
 10/15 A kérdező kommentje:
Tudom,de ez nem ahová megyek
2020. dec. 29. 16:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!