Mikortól lehet jelentkezni a 2021.szeptemberi felsőoktatásra?
Figyelt kérdés
2020. dec. 21. 08:35
1/7 A kérdező kommentje:
Nem úgy volt, hogy ma lesz?
2020. dec. 21. 08:56
2/7 anonim válasza:
A felvin ki fogják írni, ha már lehet.
3/7 anonim válasza:
Hivatalosan legkésőbb december 31.-ig közzé kell tenniük, így akár az is lehet, hogy csak a 2 ünnep közt.
4/7 anonim válasza:
Igen (utolsónak), de én visszanéztem és tavaly meg azelőtt is dec.19.-én hozták nyílvánosságra, 3 évvel ezelőtt még dec.23.-án... Szóval remélem én is hogy holnap már meglesz.
UI.: Te amúgy milyen szakra szeretnél jelentkezni? Én proginfóra (egy vidéki egyetemére).
5/7 A kérdező kommentje:
Én a Nyíregyházi Egyetemre Gazdálkodási és Menedzsment képzésre. Csak jöjjön máár nyílvánosságra a felvin!!
2020. dec. 21. 21:22
6/7 anonim válasza:
Nyugi, én is ugyanilyen idegbeteg vagyok most mint te! Én is várom nagyon!
7/7 anonim válasza:
Közben írtam egy e-mailt a felvi ügyfélszolgálatának, ahol azt írták, hogy valószínűleg a két ünnep között, de legkésőbb dec.31.-ig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!