Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a különbség az edző szak,...

Pilátus kérdése:

Mi a különbség az edző szak, a sportedzői tanfolyam és a sportoktató tanfolyam között?

Figyelt kérdés

Az utóbbi kettő OKJ-s, az edző szak pedig egyetemi szak, tehát gondolom az valamivel többet ér, hiszen diplomát kapsz érte - de továbbra sem értem mi a különbség a három képzettség között. Miután befejezted az iskolát, melyikkel hova vesznek fel? Például ha én karateedző szeretnék lenni, aki kicsiket edz, melyiket kéne elvégeznem? Vagy ha éppen olimpikonokat szeretnék felkészíteni? Melyik végzettséggel hol lehet elhelyezkedni?

(Elnézést, ha ostoba a kérdés, nem magamnak kérdezem, egy barátomat érdekli - én nem értek a sportokhoz.)

2020. dec. 18. 17:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!