Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Baj ha van 3as a bizimben év...

Baj ha van 3as a bizimben év végén? (8.)

Figyelt kérdés
Tudom nem nagy dolog de szinte matekon kívűl mindenből 5ös esetleg 4es vagyok. Ez az eggyetlen ami nem megy. Az iskola ahová menni szeretnék ott nézik a 8. Év végét is természetesen és ha jól tudom a mateknak a 10×-t számítják. Ez probléma?
2020. dec. 10. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván csökkenti az esélyeidet, tehát amíg tudsz próbálj javítani rajta. Ha a felvételire rendesen felkészülsz és jól megy akkor valószínűleg emiatt az egy jegy miatt nem fogsz lemaradni.
2020. dec. 10. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. dec. 10. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, majd középiskola utolsó két évében igyekezz addig a 3-as is jó.
2020. dec. 10. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Azért ezzel nem teljesen értek egyet, a matek kell a továbbtanuláshoz, nagyon sok egyetemen van legalább egy kis matek. Persze nem számítanak előtte a jegyek, de azért egy 3-as tudásnál jobbra kellene törekedni mert az érettségi pl nagyonis épül ezekre az anyagokra.
2020. dec. 10. 19:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Most, akkor a 8. félévi matek jegyedről van szó, ugye?

Mire megkapod a 8. év végi bizit, már túl vagy a középiskolai felvételin...

Központit kéri a suli? Ha igen, akkor azt kellene jól megírni, mert általában nagyobb súllyal számít a hozott pontoknál.

A középiskolák nagy része a 7. év végi és a 8. félévi jegyeket nézi, általában 5, de van ahol 8-10 tantárgy jegyeiből számolnak átlagot. A középiskola felvételi tájékoztatójában ez le van írva részletesen.

Egy hármas nem fogja drasztikusan lerontani az átlagodat, ha a többi jegyed 4-es 5-ös.

Szerintem nézd meg az iskola felvételi tájékoztatóját.

2020. dec. 10. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!