Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Központi felvételire tippek?

Központi felvételire tippek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem:

-Hogyan készüljek fel?(már elkezdtem augusztusba,viszont szeretnék tudni több verziót is)

-Hogyan gyorsítsam a tempót?

-Miket írjak ki külön füzetbe?

-hány pont az átlag?

-Matek része nagyon nem megy nekem,mit ajánlotok?

2020. dec. 3. 17:05
 1/1 anonim válasza:
100%
Csinálj előző évi felvételi lapokat. Úgy gyorsíts a tempón, hogy ha nem tudsz egy feladatot akkor azt hagyd ki, menj tovább és majd ha megcsináltad a többit akkor a végén vissza térsz rá. Tehát ne ragadj le egy feladatnál mert akkor csak megy az idő. Mateknál pedig minden számolást és részeredményt írj le, még akkor is ha nem vagy biztos benne. Mert ha eltalálod akkor arra is kapsz pontot. Ja és ezt csak úgy megemlítem, hogy egyél a felvételi előtt csokit mert az segít a koncentrálásban:)
2020. dec. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!