Gyerekek, 4-es lett az irodalom dogám. Miért?
Szerintem jobban sikerült volna, ha nem online oktatás lenne.
Nem tudom úgy megtanulni a dolgokat, mert mire lemásolom, megcsinálom őket, addigra vége a napnak. Nem vagyok motivált.
Általában megsem tanulom őket, úgy tervezem majd téli szünetben bepótolok mindent. Rendben van ez így?
Szünetben biztosan be tudod pótolni?
Mert ha nem, nem érdemes eltolni későbbre.
Megértem, amit mondasz; próbálj valami más technikát is esetleg.
Lehet, hogy neki nem jó a négyes.
Például ha állatorvosira megy, oda nagyon sok pont kell és ha végzős a kérdező akkor már fontos a jegyek átlaga pontszámításnál.
Belőlem anyám úgy erőszakolta ki a kiváló érettségi bizonyítványt, hogy ha valamiből becsusszant egy négyes akkor elvették a telefonom. Ha hármast vagy rosszabbat kaptam (bár az ritka volt) akkor pedig még enni se kaptam aznap. Szigorúnak tűnik, de legalább volt motivációm és nagyon sokat köszönhetek nekik abban, hogy felvételt nyertem a SOTE-re.
#5 Hát nekem az éhség motiváció volt. Nyilván úgy nem ettem aznap, hogyha este felmondtam a leckét neki akkor egy szelet vajas kenyeret azért kaptam😅
Meghát ha akartam volna úgyis tudtam volna enni, a hűtőt nem lakatolták be 😅
Ez most komoly, #4?
Én maximalista vagyok és képes vagyok durván kiakadni, meg önsanyargatásba fordulni, ha valami nem úgy megy, ahogy elképzelem -vagyis nem olyan eredménnyel. Pont emiatt nem akarok gyereket sem, mert tudom, hogy nagyon nem szeretne emiatt és nem tenném tönkre a gyerekkorát.
De kaja? Mint motiváció? Hogy a szórakozást, szabadidőt felhasználva motiválnak valakit a szülők, az oké. De étel... Jó, nasi szinten határeset lenne, viszont ez nem úgy hangzott.
Nem akarom megbántani a szüleid, de ez nemhogy erős túlzás, hanem beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!