Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Budapesti Metropolitan egyetem...

Budapesti Metropolitan egyetemről vélemények, tapasztalatok? Ha esetleg van aki odajár és szívesen mesélne róla írjon privátban! :))

Figyelt kérdés
Idén érettségizem és eddig nagyon szimpatikus az egyetem, online nyíltnapon is részt vettem, Kereskedelem és Marketingre szeretnék jelentkezni Angol nyelven jelenleg van egy B2 komplex nyelvvizsgám es Angolból illetve Történelemből fogok emelt érettségit írni!

2020. nov. 26. 23:36
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Végül elég jól sikerült az érettségim és elég sok pontom lett Corvinusrol 4pontal lecsúsztam, de ELTE-re felvettek! :)
2021. júl. 24. 08:20
 22/22 anonim ***** válasza:
72%

Részvétem :D

Kellemes 3-4 éves magolást kívánok, kezdheted is első félévben a 200 oldalas menedzsment jegyzettel, szó szerint fogják visszakérdezni.

Géptermi órákra, vagy bármilyen gyakorlati dologra ne is számíts a tanulmányaid alatt :D

2021. júl. 26. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!