Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Budapesti Metropolitan egyetem...

Budapesti Metropolitan egyetemről vélemények, tapasztalatok? Ha esetleg van aki odajár és szívesen mesélne róla írjon privátban! :))

Figyelt kérdés
Idén érettségizem és eddig nagyon szimpatikus az egyetem, online nyíltnapon is részt vettem, Kereskedelem és Marketingre szeretnék jelentkezni Angol nyelven jelenleg van egy B2 komplex nyelvvizsgám es Angolból illetve Történelemből fogok emelt érettségit írni!

2020. nov. 26. 23:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A mester tervben van de ugye kell az alap valahonnan el kell indulni! :))

Lehet hogy az angol alap de szerintem ha valakivel ugyan oda jelentkezünk és ő magyarul végezte el én angolul akkor szerintem előnyben részesülök, de lehet rosszul gondolom!

2020. dec. 22. 10:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Te milyen mesterre mentél tovább?
2020. dec. 22. 10:10
 13/22 A kérdező kommentje:

Félre olvastam a kommented, vannak BGE-s ismerőseim és nem

hallok róla jókat akkor már inkább BME de nekem a METU a legszimpatikusabb!

2020. dec. 22. 10:14
 14/22 anonim válasza:
100%
BGE-n húzom az utolsó félévemet. Nem ajánlanám senkinek. Viccen kívül alig várom hogy itt hagyhassam és kezdhessem mester képzésemet vagy BME-n vagy METU-n... Ha neked nem priotás a tanulás, de ennek ellenére szeretnél bulikázni és kinyitni a "baszatáskát" akkor gyere ide.. :) De ha fontos számodra hogy tanulj és megfelelő tudást szerezz akkor nem ajánlom a BGE-t. :)
2020. dec. 28. 20:54
 15/22 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom kérdező. Érdekes, hogy segítésget kértél, de nekem úgy tűnik, már válaszok, tanácsok nélkül eldöntöntötted, hogy te a METUra akarsz menni. Akkor jelentkezzél oda, valószínűleg itt senki sem fogja neked dícsérni, tehát ha neked tetszik akkor járj oda, neked kell, hogy jó legyen, nem nekünk.
2020. dec. 29. 21:19
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem döntöttem el csak szeretnék minnél többet megtudni róla.

Legutóbb sikerült kapcsolatba lépnem egy olyan emberrel aki tavaly végzett és elmondása szerint nagyon könnyű volt végig tudott suli melett melózni, ha tanulni szeretnék akkor ne azt válasszam ugyanis itt csak "megveszed" a diplomád

2021. jan. 2. 16:27
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen nekem kell, hogy jó legyen csak mégis 19 évesen elkell döntenem, hogy milyen irányba megyek és attól még, hogy jelenleg jónak tűnik nem egyenlő azzal, hogy jó is vagy, hogy jól döntök ezért próbálok minnél több dolgot megtudni csak nyilván belsősöktől lehet a legtöbbet megtudni nem pedig az adott egyetem oldálaról vagy nyiltnapjáról ahol nyilván mindenki a legjobb oldalát mutattja!
2021. jan. 2. 16:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Ugyan ez van BGE-n. Vizsga előtt nyitják ki életükben először a jegyzetet vagy írnak egy puskát, simán csinálható 40 órás meló mellett is.

ELTE-GTI szívatósabb, de már most nagyobb a presztízse.

Corvinus meg hát Corvinus..

2021. jan. 2. 17:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

METU Utolsó féléves pénzügyes vagyok, szeretem mert gyakorlatorientált.

Én munka mellett csináltam az első félévtől és örülök, hogy nem szo*attak szarrá a tanárok, ugyanúgy megtanultam az anyagot, ráadásul tisztességesen elvégeztem mellette a munkámat 40 órában, most van egy szuper állásom, munka mellett tökéletes.

2021. jan. 5. 21:45
 20/22 anonim ***** válasza:
87%
Most fogom kezdeni a 4. félévem a METUn. Nyíltnap és korábban itt végzett ismerősök beszéltek rá,nem pedig vészmegoldás volt. Eddig teljesen megvagyok elégedve. Gyakorlatorientált a képzés, érthető és hasznos a tananyag. A gyengébbek természetesen kihullanak, hisz nekem is van ismerősöm, aki 3 félév alatt 4 tárgyból bukott meg(matek,stat,info,jog),szóval nem igaz, hogy kezedbe nyomják a diplomát. :) Figyelni kell, tanulni és képezni magad, aztán biztos utad lesz a sikerhez.
2021. febr. 12. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!