Budapesti Metropolitan egyetemről vélemények, tapasztalatok? Ha esetleg van aki odajár és szívesen mesélne róla írjon privátban! :))
A mester tervben van de ugye kell az alap valahonnan el kell indulni! :))
Lehet hogy az angol alap de szerintem ha valakivel ugyan oda jelentkezünk és ő magyarul végezte el én angolul akkor szerintem előnyben részesülök, de lehet rosszul gondolom!
Félre olvastam a kommented, vannak BGE-s ismerőseim és nem
hallok róla jókat akkor már inkább BME de nekem a METU a legszimpatikusabb!
Nem döntöttem el csak szeretnék minnél többet megtudni róla.
Legutóbb sikerült kapcsolatba lépnem egy olyan emberrel aki tavaly végzett és elmondása szerint nagyon könnyű volt végig tudott suli melett melózni, ha tanulni szeretnék akkor ne azt válasszam ugyanis itt csak "megveszed" a diplomád
Ugyan ez van BGE-n. Vizsga előtt nyitják ki életükben először a jegyzetet vagy írnak egy puskát, simán csinálható 40 órás meló mellett is.
ELTE-GTI szívatósabb, de már most nagyobb a presztízse.
Corvinus meg hát Corvinus..
METU Utolsó féléves pénzügyes vagyok, szeretem mert gyakorlatorientált.
Én munka mellett csináltam az első félévtől és örülök, hogy nem szo*attak szarrá a tanárok, ugyanúgy megtanultam az anyagot, ráadásul tisztességesen elvégeztem mellette a munkámat 40 órában, most van egy szuper állásom, munka mellett tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!