Kriminologiával hol lehet elhelyezkedni? Mennyi fizetésre lehet számítani kb?
Figyelt kérdés
Még csak most fogok jelentkezni alapképzésre, de abból több olyan is van ami érdekel és jól jön a kriminológia mesterre.
Nezegettem már a szakot, de viszonylag kevés információt találtam. Azt szeretném főként kérdezni, hogy hol lehet vele elhelyezkedni, kb mennyit keres(erről semmilyen infót nem találtam) és mennyire keresett a szakma?
2020. nov. 22. 21:20
1/1 anonim válasza:
Kriminológusként eltudsz helyezkedni börtönökben, intézetekben, illetve vannak esetek, mikor rendőrségnél is. Azonban ne úgy képzeld el ezt a dolgot, mint amit egy Criminal Mindsban vagy Mindhunterben látsz, mert az egyrészt nem kriminológia, hanem kriminálpszichológia (még akkor sem olyan a valóságban), másrészt a kriminológia sokkal inkább a jogi részre hajaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!