Mi a véleményetek a hegesztő szakmáról, akik benne dolgoznak?
Exem hegesztő volt. Nagyon jol keresett mikor olyan helyen volt.
Viszont. Kimerito, télen is dolgozniuk kell a nagy hoba is, ugyanez nyáron: hegesztes hoje + 40 fok.
Ezenkívül remélem tudod hogy kemény fizikai munka es 45-50 éves korodra nem marad ep fogad mivel az egyik hegesztesi mod (sajnos nem tudom most melyik) erosen mérgező.
Ha csak x évig gondolod teljesen jo megelhetoseg. De exem pl ott hagyta inkább.
Van olyan wolframelektróda amit pirosra jelölnek...
Mert ívhúzás közben radioaktív gázok és sugárzások szabadulnak fel...
7/
Lehet még nem jártál műhely közelében, vannak munkák amiknek végzését nagyban megnehezítik a védőfelszerelések! Próbálj már meg kesztyűbe flexelni vagy szalagcsiszolón csiszolni, aztán ha lerántja rólad és bedarálja az összes ujjad, majd ne csodálkozz!
Nah . Öntsünk tiszta vizet a pohárba . Veletek ellentétben én hegesztő vagyok :D Az eddigi munkahelyeimen egy olyan hegesztési eljárás sem volt . Amitől kiesnének a fogaim és a hajam . Most jelenleg külföldön dolgozok egy hatalmas csarnokban . Sima hegesztő gépek és elszívók vannak . Semmivel sem károsabb , mint egy otthoni 3 műszakos szalag munka :D
Persze biztos vannak szar helyek is , de ez mindenhol így van . Én most ezt szeretem csinálni . Mindig tanulok új dolgokat . Fejlesztem az angol tudásom . A pénz se rossz .
Bár , kedves kérdező . Ha már valamilyen szakma érdekel . Inkább a csőszerelő . Szerintem az jobb , mint a hegesztő . Pár év múlva én is vissza váltok rá . :-)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!