Van valakinek tapasztalata az Iweld gorilla pocketpower 190-es hegesztővel? Esetleg emlékszik mennyiért vette? (leginkább szakemberek véleménye)
Nem rossz, de attól függ mire kell. Mert ha egész nap hegeszteni akarsz vele, akkor több lesz a várakozási idő, mint amennyit tudsz vele dolgozni. Ha csak ezt azt varrni a ház körül, akkor remek, mert nem kell a dögnehéz trafót húzni ide-oda.
Nekem is van egy inverteres, amit hurcolok ide-oda ha csak valami kis munka van. De otthon ha dolgozok, akkor a Hetra recsegtet, az bírja az egész napos folyamatos hegesztést, amit az inverteres nem.
Pont tavaly nyáron sógoromnál hegesztettük a kerítést, meg I gerendából létrát a padfeljáróhoz. Én 13 kerítés elemet hegesztettem össze zártszelvényből, amíg ő a másodikba kezdett bele felé. Az I gerendához meg a 4-es pálcát megnyikkantani se tudta. Na pl erre alkalmatlan a kis inverteres, de nem is ez a célja.
Egyszóval ház köré, kisebb munkára, vagy ha van időd, akkor elég lesz. Sokkal könnyebb vele dolgozni, mint a trafóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!