MUAMA ENENCE. Van valaki akinek van tapasztalata? Működik? Milyen elven? Translaty? , ez ugyanaz? Segítséget kérek, merjek-e vásárolni!?
...ejnye bejnye!...szegény csórikám,ugylátom téged is jól cserben(akarom mondani cselben)hagytak jómagyar honfitársaim(hogy hízzanak naponta 1 kilót).Há millen dolog az hogy valaki ha bajban van és segítséget szeretne kérni,és így cserben haggyák,moré?...He?...há nem gexiség az ilyen,he?
Na ennyit a jómagyarok segítőkészségéről és összetartásról!!!
Ugyanez megy a politikában is tesvérem!
Totális átverés,bexopatás,figyelemelterelés,megtévesztés,szemfényvesztés,időhúzás,és a többi,és a többi,egyéb gazemberségek!!!
Ezt azért írtam itt le,(nemcsak)neked,pajtás,hanem mindenkinek,hogy vegye észre magát akinek észre kell!!!
Jó lenne már ha észre térnétek emberek!!!Mire való ez a viselkedési forma? Nem lenne jobb ha változtatnánk ezeken,ti nagy magyarok???
Egyébként én is ebben a problémában v,ok hogy nemtom megéri-e venni 1 ilyen fordítót vagy nem!
Szerintem ez 1 óriási bexopatás,ezért ez a nagy hallgatás...
Azoknak akik meg,tudnának segíteni e problema megoldásában és mégsem teszik,csak azt kívánom tiszta szívemből,hogy ha 1X ök is hassonlo gondokba esnek,hát tapasztalják meg millyen érzés mikor cserben hagyják,és jól bexopassák majd!!!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!