Agrármérnökin milyen nehéz a matek? Szerintetek melyek azok a tantárgyak, amelyek nehezek, vagy szivatósak?
Most vagyok 12.-es pályaválasztás előtt állok, és agrármérnöknek szeretnék tanulni. Biológiából és kémiábólakarok emelt szinten érettségizni (amitől kicsit félek, főleg a kémiától)
A családom jelenleg 15 hektárban gazdálkodik + van tyúk, liba, kacsa, sertés, tehén. Matekból 3-as vagyok, Többi tantárgy 4-5-ös, Angolból friss középfokú komplex nyelvvizsgám van, amely 57 %-os lett, tehát elég jó
"amely 57 %-os lett, tehát elég jó"
Hát maradjunk annyiban hogy eltérő véleményen vagyunk a jó eredményről.
Egyébként nem, egyáltalán nem nehéz ott a matek. Ahogy a kémia is lazán tanulható lesz. Én a helyedben nem is tennék belőle emeltet, csak bioszból. Hozzá teszem, ha van emelt kémia érettségid, az egyetemi kémiát pikk pakk megcsinálod, erőfeszítés nélkül. Én ezért nem mennék belőle emelten, csak maradnék fakton már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!