Gazdasági és Vidékfejlesztési Agrármérnökin mennyire nehéz a matek? Melyek a legnehezebb (buktatós) tantárgyak?
Egy félév matek van, szokásos analízis: deriválás, integrálás, mátrix. Teljesíthető, nem szivatós. Hetente van gyakorlat is, és szerintem rendesek. A budai campuson tartották nekünk, ott meg van elvárás de cserébe rendesek.
Első félévben volt az agrártermelés alapjai, ahol 180 növényt kellett latinul-mindnestül tudni, szóbeli beszámolóvolt, felismeréssel, nem mondom hogy megtanulhatatlan de nehéz. Általában amúgy mindenkinek segítenek, több alkalommal is tartanak vizsgát.
Ami nehéz az szerintem második félévben a statisztika, agrárgazdaságtan I-II, és első félévben a műszaki alapismeretek.Esetleg 3. félévben a számvitel, 4. félévben a pénzügy.
De ez is csak beállítottság kérdése, szerintem nem egy teljesíthetetlen szak, megfelelő tanulással simán megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!