Gyerek mellett van, aki tudott tanulni? Mennyi idős gyerek mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még 3 hónapos picim van, így nyilván nem vágtam bele semmibe, de szeretnék elvégezni valami szépségápolással kapcsolatos szakmát, amihez saját vállalkozást szeretnék. Munkahelyem van, de oda nem szívesen megyek vissza. Gyomoridegem van tőle. Kérdésem, hogy mikor tudnék belevágni távoktatásba amire csak hétvégente kellene menni. Mennyi idős gyerkőc mellett érdemes elkezdeni? Aztán jövőre is kitudja mi lesz még a szakmákkal, mert ha több éves lesz... Meg drágább is, akkor nem tudom lesz - e értelme

Mit gondoltok?

2020. nov. 16. 07:02
 1/4 anonim ***** válasza:
96%

Ha szeretnél szakmát szerezni, akkor arra most van itt az idő, függetlenül attól, hogy van-e baba vagy nincs.

Pl most 3-4 hónap alatt lehetsz műkörmös, jövőre már nem lesz ilyen képzés, kéz és lábápoló technikus lesz helyette, amit esti képzésben 2 év lesz megcsinálni.

Igazából az a kérdés, hogy azokon a napokon, amikor be kell menni gyakorlatra, tud-e valaki lenni a babával? Ha igen, akkor a tanulás rész megoldható ilyen pici baba mellett is.

2020. nov. 16. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetem közben lettem terhes, a harmadik szemeszter végén szültem. Egy évig passziváltattam magam, utána folytattam levelezön, munka mellett.

Meg lehet csinálni, de nem könnyü, viszont megéri, ha van a kezedben valami értelmes végzettség.

2020. nov. 16. 08:01
 3/4 anonim ***** válasza:
97%
Terhességem utolsó hónapjaiban még bejártam órákra. Utána a záróvizsgára 9 hónapos baba mellett mentem el. Ehhez kellett egy olyan társ, aki segített ebben, szerintem ez a legfontosabb. Most tervezem, hogy levelezőin is letenném az egyik egyetemen, munka mellett. Nagyon nehéz lesz, de külföldön sokan csinálják, itthon mindig nehezebben fognak bele mindenbe. Én amúgy leginkább szombaton jártam órákra két hetente, akkor párom volt a babával.
2020. nov. 16. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
97%
Terhesen és 2 kis ovis mellett is egyetemre jártam levelezőn. Kell hozzá támogató családi háttér, anélkül kizárt. De meg lehet csinálni.
2020. nov. 16. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!