Emelt szinten érettségizni történelemből mennyire nehéz előnyők hátrányok (jogi kar)?
Ha jó eredményt akarsz akkor nehéz. Egyébként én is emelteztem töriből és jogra mentem (PTE).
Rengeteget készültem rá, többet mint az összes tárgyra együtt vagy bármelyik vizsgára egyetemen.
És így sem lett annyira kiemelkedő, maradjunk annyiban hogy 90% felettit akartam és végül a 90 alatt maradtam.
Meh, engem rábeszéltek, de még annyi szenvedést, ami volt... kezdve azzal hogy három évig semmit nem tanultam, csak az utolsó fél évben:P De meglepően az egész 70% lett; túlteljesítettem!
Az írásbelin van pár tippelős (bár nekem az egész az volt :P), de igen. Ne holnap kezdd el a tanulást. Ma :D. A holnap volt az én jelszavam is.. de ahhoz képest, hogy mennyire utáltam, sikerült! Szóval ne rettegj, csak tényleg kezdj el ismételni már év elején, és ha lehet, a tanárral beszéld meg az esszé gyakorlást-nekem azokat lehúzták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!