Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt szinten érettségizni...

Emelt szinten érettségizni történelemből mennyire nehéz előnyők hátrányok (jogi kar)?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Ha jó eredményt akarsz akkor nehéz. Egyébként én is emelteztem töriből és jogra mentem (PTE).

Rengeteget készültem rá, többet mint az összes tárgyra együtt vagy bármelyik vizsgára egyetemen.

És így sem lett annyira kiemelkedő, maradjunk annyiban hogy 90% felettit akartam és végül a 90 alatt maradtam.

2010. aug. 10. 17:17
 2/10 A kérdező kommentje:
pontosan mennyit értél el?
2010. aug. 10. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
80%
2010. aug. 10. 17:21
 4/10 A kérdező kommentje:
és mióta jársz a PTE-re? a magyarod hány %lett?dupláztál? milyen az egyetem?
2010. aug. 10. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is emelteztem töriből....nekem az írásbeli könnyebb sokkal,mint a szóbeli,amivel sikerült ia rendesen lehúznom az egyébként jól megírt írásbelimet!:S
2010. aug. 14. 08:40
 6/10 A kérdező kommentje:
hány %lett?
2010. aug. 14. 09:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Öszsesen csak 72 sajnos!:(
2010. aug. 14. 11:42
 8/10 anonim válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy legerősebb karokra (PTE, SZTE, ELTE) bekerülni emelt szintű érettségi nélkül nagyon nehéz. Én emelteztem töriből, nem bántam meg. Én a helyedben beszélnék a töritanárommal, hogy mennyit lát benned, írnék próbaérettségit. Ami azt illeti, szerintem első évben szükség is lesz az emelt szintű töri tudásra. SZTE-n idén voltam első éves.
2010. aug. 17. 09:30
 9/10 A kérdező kommentje:
86%- az nem csak középszintű? a probaérettségi? hány %lett az emelten ?volt különtanárod?
2010. aug. 17. 10:14
 10/10 anonim válasza:
100%

Meh, engem rábeszéltek, de még annyi szenvedést, ami volt... kezdve azzal hogy három évig semmit nem tanultam, csak az utolsó fél évben:P De meglepően az egész 70% lett; túlteljesítettem!

Az írásbelin van pár tippelős (bár nekem az egész az volt :P), de igen. Ne holnap kezdd el a tanulást. Ma :D. A holnap volt az én jelszavam is.. de ahhoz képest, hogy mennyire utáltam, sikerült! Szóval ne rettegj, csak tényleg kezdj el ismételni már év elején, és ha lehet, a tanárral beszéld meg az esszé gyakorlást-nekem azokat lehúzták.

2010. aug. 17. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!