Olaszból vagy történelemből könnyebb emelt szinten magas eredménnyel érettségizni?
ki kellett hagynom egy évet, mert elbaltáztam a felvételit. most itthon kell felkészülnöm. olaszból nyelvvizsgát kell tennem mindenképp ezért lenne célszerű akkor abból is emeltezni, viszont akkor nem kapok olasz nyelvvizsgáért pontszámot csak az emeltért. ( van egy angol ny.v. is = 28p. )
vagy ott a másik lehetőség, hogy töriből emeltezek, akkor megkapom mind2 nyelvvizsgáért a pontot (40 p ) és az emeltért is, amit a törivel értem el ( 40p).
már csak az a kérdés, hogy melyik tantárgyból lehet eredményesebben felkészülni????
valahol nagyon 80 % felett kéne teljesítenem. törit sosem tanultam emelt szinten, van egy tanfolyam ahova hetente egyszer járok egy kis felkészítés gyanánt.
olaszból nyelvtanárhoz járok.
várom az ötleteiteket,megfigyeléseket, köszi a segítséget! :)
igen, ez igaz, viszont töriből meg tudnak úgy lepni,hogy ne jusson eszembe semmi , mert a legapróbb dolgokba is belekérdeznek, ha úgy döntenek jól megszivatnak. viszont olaszból nem olyan tragédia ha nem tudok 1-2 szót.
mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!