Sosem voltam jó tanuló, de egyetemre szeretnék menni, szerintetek lehetséges? Nyelvtanulással kapcsolatban vannak tippeitek?
Ebben a tanévben fogok érettségizni, úgy érzem a magyar, és a történelem menni fog úgy ahogy szeretném, mert csak be kell seggelnem. De matekból mindig a bukás szélén álltam szinte és angolból sem tudok sokat (8 évig németet tanultam emelt szinten, de utáltam, ezért átmentem középsuliba angolra ott viszont semmit nem tanultunk, csak filmet néztünk a 4 évben)
Nem tudom van e esélyem bejutni úgy hogy most kezdek el tanulni úgy igazán. Van valakinek esetleg pozitív tapasztalata ilyen téren?
Én hasonló helyzetben voltam bár művészeti irányban tanultam tovább szóval ott más volt a pontozás. Szerintem van esélyed amúgy is bejutni az egyetemre mert én sok ilyen embert ismerek.
A nyelvtanulást pedig vagy nagyon el kell kezdeni vagy ha nem megy mert nem tudod megtanulni akkor ha indokolt (tanulási nehézséged van SNI) kaphatsz felmentést amivel a diplomát is megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!