Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A munkahelyem "gátolhatja" a...

A munkahelyem "gátolhatja" a tanfolyami tanulmányaim?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy munkába kötelezővé akarják tenni a szombatok. Viszont én szeptember közepén elkezdtem járni egy fizetős tanfolyamra. Nyilván ha kötelezővé teszik a szombatokat akkor munkába kéne mennem de a tanfolyamról sem hiányozhatok 30%-nál többet. Mit tudok ilyenkor csinálni? Nincs erre vonatkozó szabály, mint pl Szlovákiába?

2020. nov. 9. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:

A tanfolyamon nem tudsz egyezkedni?

Ezek a hétvégi rendszerűek kifejezetten dolgozó embereknek lettek kitalálva. Én is ilyenre jártam, nálunk rugalmasak voltak, mondták, hogy elég csak a modulzárókra bemennem. Persze a felkészülést onnantól magamnak kellett megoldani, de az előadások anyaga elérhető volt online.

2020. nov. 9. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak akkor kötelesek elengedni, ha ők iskoláztak be, és tanulmányi szerződésed van a céggel.
2020. nov. 9. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!