"Mi legyek ha nagy leszek"?
Nagyon érdekel a Fizika. 10. osztályos vagyok és jövőre fakultáció.
Nagyon jó vagyok fizikából, annyira, hogy én korrepetálom az osztályt, és 7. óta dicséretes vagyok belőle. Matek is megy (4,5), Kémia is (5). Ez a három(+informatika) tantárgy érdekel csak a többi annyira nem.
Tudom sablon kérdés, és nekem kell eldönteni mivel foglalkoznak, de tudnátok olyan munkát írni, ahol a fizikával foglalkozik, jól keress?
A mérnöki szakokra nagyon kell a matek-fizika és jól keresnek.
Mérnök-infón egyik legjobb a várható jövedelem, erős a fizika és az informatika, de persze matek is. De ez csak egy példa.
Konkrétabban mi érdekelne?
Csillagászat, Mechanika(sebesség, erő , hőtágulas, 7. és 9.-es tananyag) Kvantumfizika(ez 11.-ben lesz).
A fizika elektrosztatikai része annyira nem, de azt is szeretem.
Mérnöki szak érdekelhet, de nem tudom pontosan mit csinál egy mérnök. (Nem szeretnék épületeket tervezni, és rajzolni)
"jól keress"
Nem csodálom, hogy nem tudsz dönteni.Mi sem tudjuk, hogy hét év múlva, mire kijárod az egyetemet, milyen munkák lesznek és mekkora juttatásokkal. Legegyszerűbb: azt csinálod, ami a legjobban megy, amit a legjobban szeretsz, és élvezed az életet. A fizetés meg olyan, amilyen - majd elválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!