Manapság mire érdemes jelentkezni, ha humán bállítottságú vagy?
Mindenhol azt hallani, hogy büfé/nem lehet megélni belőle...
Azonban nem hiszem el, hogy mindenki, aki bölcsészeten végzett, most munkanélküli. Remélem vannak itt olyanok is, akik ezen végeztek és meg tudják cáfolni ezt az állítást.
Sokat gondolkodtam azon, hogy BTK-ra íratkozzak, azonban nagyon elbizonytalanodtam ezek hallatán....
Gimiben én is humán beállítottságúnak hittem magam. Elvégeztem egy bölcsész szakot. Egy percet nem dolgoztam a szakmámban. Most műszaki egyetemre járok, azzal talán fogok tudni kezdeni valamit. Mert kiderült ám, hogy van egy jó adag reál vénám is, csak gimiben g*ci volt a matektanár...
Jól gondold meg, hogy elmész-e bölcsésznek. Nem ismerem a körülményeidet, ha van kedved, írd meg, milyen szakra mennél, mi érdekel, mivel szeretnél foglalkozni.
Én másodszorra nem biztos, hogy elmennék bölcsésznek. Én nem nagyon tudtam elviselni azt, hogy ennyire lenézik. De hangsúlyozom, ez csak az én véleményem, nekem pl. számított ez a szempont is. Kérdező, lehet, hogy Neked meg egyáltalán nem számít.
Sok sikert a pályaválasztásodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!