Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit válasszak gépészmérnökin...

Mit válasszak gépészmérnökin belül?

Figyelt kérdés

A BME-re szeretnék járni gépészmérnöknek tanulni, de még nem tudtam eldönteni, hogy melyik szakirányt válasszam. Tudom, hogy erre még van időm, de meg szeretném hallgatni azoknak a véleményét, akik többet tudnak erről.

Mi a véleményetek az egyes szakirányokról?

2020. nov. 1. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
A géptervezővel, anyagtechnológiával, gyártástechnológiával, épületgépészettel nem foghatsz mellé :)
2020. nov. 1. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A szakiranyt 4. félév végén veheted fel. És ha jól gondolom akkor korlát van az adott szakiranyra, tehát ha egyikre túl sokan jelentkeztek akkor tanulmányi átlagot függ majd hogy az adott szakiranyra bekerulsz-e.

Ez csak VBK-n nem volt így, ott még is esett hogy gyógyszeripari szakiranyra 60-nal is többen jelentkeztek 100-bol, úgyhogy azután már ott is tanulmányi átlagos bejutás volt.

2020. nov. 5. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is nagyon ajánlom ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=aJdFVMqrAnk

Én most fogok végezni terméktervező szakon. Sokan jelentkeztek át nálunk gépészmérnökire, vagy máshova.

Szakirányból gépészmérnökin úgy tudom a géptervező a legnépszerűbb. Mindenesetre szerintem bármit is választasz, nem fogsz csalódni :)

2020. nov. 5. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Gépgyártástechnológia specről beszélhetünk privátban, ha szeretnél.
2021. jan. 3. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!