Milyen msc-t válasszak gépészmérnöként, ha érdekel a programozás?
Befejeztem a bsc-t, de engem elsosorban az elmeleti resze erdekel a dolognak es inkabb kutatas/fejlesztesi teruleten szeretnek elhelyezkedni. Ezekhez ugy vettem eszre nem art kulonbozo programozoi nyelvek ismerete. Itthon is tanulgatom mar, de msc-t mindenkeppen szeretnek es akkor mar ezen a teruleten lenne jo.
Koszonom.
Mármint minek az elméleti része érdekel elsősorban? A programozásnak? - Ez tipikusan olyan, hogy csak elmélettel nem mész semmire, mert a programozás az egy gyakorlati dolog.
Másik, hogy milyen programozásról lenne szó? Amilyet informatikai képzéseken vesznek? Vagy CNC programozás?
GPK, alkalmazott mechanika. Nehéz, elméleti. Erős matek kell hozzá és ezernyi probléma van, aminek a megoldásához nagy előny, ha tudsz programozni.
Ahogy írod, Matlab, Phyton, ezek pont jók ide.
(van ismerősőm, aki ezt a képzést csinálja munka mellett és az említett nyelveket használta különböző feladatokra, amikről tudok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!