Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri autószerelőnek tanulni?...

Megéri autószerelőnek tanulni? Belekezdjek?

Figyelt kérdés

Most építőipari szakmában dolgozom, szeretem, de gyerekkori álmom vàlna valóra, ha autószerelő lennék. Annyira soha nem nézegettem az autókat, nem szedtem még szét semmit benne, de imádok vezetni, és mostanában elkezdtek érdekelni az autók. Rokonom ért nagyjából az autókhoz, tőle tanulhatnék nagyon alapdolgokat, estin pedig letenném ezt. Bejárnék ahogy kell, és képezném magamat otthon is. De tényleg a nullàról indulnék, megérné így belekezdeni? Vagy oda csak annak érdemes menni, aki már dolgozott műhelyben, vagy éjjel nappal autókkal kapcsolatos dolgokat olvas?

Másik kérdésem: A karosszéria lakatos szakma is eszembe jutott. Melyik érné meg? Az vagy, az autószerelő?

Mellékesen nő vagyok, de találkoztam már pár női autószerelővel, viszonylag gyakori, legalábbis az építőiparhoz képest, ahol még egyelőre magamon kívül nem találkoztam nővel.

2020. okt. 28. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen. Az autószerelő meló nagyon hasznos. Nem csak magadnak spórolsz vele, de folyamatosan lesz melód.
2020. okt. 28. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egy Németországban élő autószerelő kb. 10 évvel ezelőtti véleményét ismerem. Azt mondta, hogy az ő generációja (most 50 körüli) még megél belőle, de az autótervezésnek egyértelműen olyan az iránya, hogy csak a gyári szervizek legyenek képesek javítani a gépkocsikon.
2020. okt. 28. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!