Mondanátok olyan szakmákat, ami még nem telített? (Gondolok itt az orvosra, ügyvédre, stb. ) 17/L
Figyelt kérdés
Lassan pályaválasztáshoz érkezem és még nem igazán gondoltam bele, hogy mi szeretnék lenni. Jó tanuló vagyok, kitűnő. Úgyhogy ez nem lehet akadály. Minden jöhet végülis, kivéve az egészségügy és a politika nem érdekel. Mindenképpen valami olyan kéne, ami nem keres rosszul.2010. aug. 9. 13:44
11/17 anonim válasza:
Hoppá egy részt el is írtam. Bár így is szép, hogy a 3/4 rész több mint 75%, de az bizony 2/3 volt.
12/17 anonim válasza:
Hjam, elnézést akkor, csak az orvost is hozzáírtad, ami szerintem nem telített. Nehéz bejutni, annál nehezebb elvégezni. Kevés orvos jön ki onnan szerintem, mindemellett sajnos cirka 35 éves korod felett fogsz majd igazán érvényesülni benne. De ha valaki szereti, csinálja.:)
13/17 anonim válasza:
De ha leírod, hogy milyen tantárgyakat szeretsz, tudok keresni neked valamit.
14/17 A kérdező kommentje:
Szeretem a Magyar nyelvtant, a történelmet is... Irodalom is közel áll hozzám, a matematika már kevésbé :D Kémia az egyik kedvencem.
2010. aug. 9. 15:37
15/17 anonim válasza:
Van külön kémia szak: [link]
A többi bölcsészetre utal, de ha mindenképpen az akarsz lenni, akkor nyelvet tanulj, mivel azzal még lehet kezdeni valamit.
De a másik véglet, hogy ne olyat írj, amit szeretsz, mint tantárgy, hanem aminek eltudod képzelni magad. Hol éreznéd magad jól, mi az ami nem taszítana, ha csinálnád.
Amúgy itt lehet nézni a szakokat: [link]
Az egységes osztatlan képzés amit majd baloldalon választhatsz ha kiválasztottál egy opciót (pl. agrár), az 5 éves képzés, ahol csak nappali van (lényegében egyetem). Az alapszak az főiskola, amit tovább vihetsz Msc-vel (mesterképzés), majd Phd-vel (Doktori cím).
16/17 anonim válasza:
Sajnos a nagyon keresett szakokhoz matematika kell. Keresettek a programozók és a mérnökök. Mindegy, milyen, csak mérnök legyen!
17/17 A kérdező kommentje:
Egyébként kihagytam még, hogy a német és az angol nyelvtudásom kb. a maximumom van. A németet már 10. éve tanulom. Mindenképpen ezekkel akarok valamit kezdeni.
2010. aug. 9. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!