Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemi szakon tanítan...

Milyen egyetemi szakon tanítanak fogalmazás- és íráskészséget?

Figyelt kérdés
Kommunikáció és média szak kilőve, mivel ott rengeteg a média tantárgy. Szeretnék igényesen, érthetően fogalmazni beszédben és írásban is. Valami íráskurzus is segíthet szépen beszélnem a magyart? Nem az elhelyezkedés miatt érdekelnek az ilyen szakok. Remélem értitek, hogy mire gondolok, és ennek fényében tudtok segíteni.

2020. okt. 24. 10:34
 1/4 anonim válasza:
75%
Őszintén szólva nem értek az ilyen szakokhoz, én pénzügy és számviteles vagyok. Viszont nem hinném, hogy egy szak lenne erre a célra a megfelelő választás. Gondolom ezeken a szakokon nem úgy általánosságban íráskészséget fejlesztenek, hanem kicsit azt is, kicsit média, kicsit ez, az, stb. Beszélhetsz erről gimis magyar tanárral (gondolom gimnazista vagy), ő talán sokat tudna segíteni. Kicsit kell érzelmi intelligencia is hozzá. Mármint a megfelelő beszédhez, bár a segítséghez is!
2020. okt. 24. 12:04
 2/4 anonim ***** válasza:

jÓ GyaKoRlaToK a TanáRKéPZéS TUDÓS ... - ELTE Reader

www.eltereader.hu › media › 2016/01 › Jo_gyakorlatok_...

PDF

Bodnár Gábor: Osztatlan képzés az ének-zene tanár szakon: tapasztalatok, javaslatok . ... társadalomtudományi és pedagógiai tárgyakat tanít magyar és angol nyelven. ... a Debreceni Egyetemen kialakított portfólió szabályozási rendszerét mutatja be, kitérve a ... tünk, meghatározzuk, milyen anyagok alkossák a portfóliót.

művészeti és kreatívipari kar - Budapesti Metropolitan Egyetem

www.metropolitan.hu › upload

PDFTranslate this page

tekints be az egyes szakok műhelymunkájába! Ismerkedj a hallgatókkal, ... MILYEN KÉPZÉSI FORMÁBAN LEHET TANULNI? Az órák ... A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) ... „Kiváló tanárok tanítanak minket, akik suli mellett ... hangsúlyt helyezünk az íráskészség, a pro- ... Amennyiben meg tudod fogalmazni, mire.

2020. okt. 27. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es kommentelő ez mi?
2020. okt. 31. 12:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem miután elvégeztem az egyetemet (vagy még mellette) szabad bölcsészet szakra fogok menni, utána kreatív írás vagy újságírás szakirányú továbbképzést fogom választani. Így megkapom a diplomát, amivel elhelyezkedhetek, utána "hobbiból" a szabad bölcsészeten megtanulok igényesen fogalmazni és írni
2020. nov. 3. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!