Tanítóképzősök! Mondanátok a felvételiről valamit?
Figyelt kérdés
19-én lesz nekem és már nagyon félek.Köszönöm.2010. aug. 9. 09:56
1/1 anonim válasza:
Nem kell ettől úgy félni! Bár nekem nem mostanában volt, de ahogy emlékszem nem volt nagy kunszt. Írábelin pl. magyarból írni kellett egy esszét a megadott címról (lehetett választani), magyar szóbelin tőlem spec. Arany és Petőfi barátságát kérdezték (ezt azért nyilván mindenki tudja). Matekra nem emlékszem, de nem volt nehéz. Énekből én eleve jó voltam. Oda nekünk vinni kellett ha jól emlékszem 15 db népdalt, és abból választottak ki egy párat, amit el kellett énekelni. Nagyjából ennyi. Tényleg nem kell rá parázni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!