Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova menjek ha autó tervező...

Hova menjek ha autó tervező szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
Már elhatároztam magam hogy egy autócégnél szeretnék dolgozni mint tervező, ám nem tudom hogy hova kénem mennem hogy desinger legyek. Tudnátok segíteni hogy milyen gimibe vagy hasonlóba menjek?

2020. okt. 19. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami erős gimnázium, utána pedig BME termék- és formatervező mérnök
2020. okt. 19. 20:40
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Nem vagyok valami hasznos tanácsadó,de szerintem először valami autóval kapcsolatos szakra kéne menned. Én jelenleg (csak ide kerültem) szakliceumban vagyok,ahol nagyon nagyon sok műszaki rajzot tanulunk.(Már egyetemi szinten is) Alkatrészek rajzát,autókat meg hasonlók. Először el kéne sajátítanod a rajzot,esetleg mérnöki tudást felszedned aztán folytathatod a tanulmányaidat tervezőként/autómérnökként vagy nem tudom,hogy van ez pontosan.

2020. okt. 19. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!