Gimi után mehetek pszichológia egyetemre, vagy okj-t végezhetek sikeres munka elhelyezkedéssel, vagy inkább hagyjam?
Ha leérettségizel, és teljesíted a felvételiez szükséges követelményeket,akkor mehetsz pszichológia szakra.
Okj-ra is mehetsz, van sok amivel el lehet helyezkedni (pszichológia okj viszont nincs, ha arra gondoltál).
Jót nevettem most. Ugye tudod, hogy ahhoz,hogy pszichológus légy,minimum 5év kell az egyetemen (BA+Ma)?
Azután mehet az ember szakirányú szakképzésre/ továbbképzésre (még 2-4év). Hogy pszichoterapeuta legyen az ember,ahhoz meg még ráépül 3+2 év,azaz összesen kb. 15 évet tanulnak...
Mert nekem amúgy is nehezebb tanulni. Vagy nemtom
De ha csak tanulni, tanulni és tanulni kell szövegeket ami érdekel is ráadásul lehet nem lenne olyan nehéz
De most egy szakgimibe járok, jó lesz ez. Nekem elég ha megtudok majd később élni normális szakmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!