Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Létezik művészeti felnőttképzé...

Létezik művészeti felnőttképzés, okj, felkészítő stb.?

Figyelt kérdés
Szívesen tanulnék művészeti területen (festészet, grafika, fémművesség), de soha nem tanultam ilyet, így egyáltalán nincsen semmilyen előképzettségem és szakmai tudásom. Gimnáziumba jártam, majd egy bölcsésszakot végeztem. Így már nincsen lehetőségem művészeti szakgimibe járni, egyetemre pedig nem vennének fel a jelenlegi tudásom alapján. Fizetős szakköröket stb. találtam, de arra lennék kíváncsi, hogy rendes iskolarendszerű képzés van-e felnőtteknek az említett területeken, ahol kvázi az alapoktól lehet elsajátítani ezeket a szakmákat.
2020. okt. 13. 18:28
 1/1 anonim ***** válasza:
A művészetet nem lehet megtanulni. Ettől művészet. Arra születni kell.
2020. okt. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!