Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az én helyzetemben ti inkább...

Az én helyzetemben ti inkább levelezőn vagy nappali tagozaton, távol a párodtól tanulnátok?

Figyelt kérdés

Nehéz helyzetben vagyok a tovabbtanulassal kapcsolatban. Két lehetőség közül kene döntenem , de kiváncsi lennék más véleményre is. 2 egyetem/ 2 szak között vacilálok. Az egyik levelezon van, amit otthonról is tudnék csinalni , illetve közben dolgozni. A másik tőlem 5 órányira van ahol egy ismerőssel laknék albérletben . A párom tőlem messzebb tanul ezért csak hétvégén tudunk találkozni.Az elmúlt napokban felhoztam neki a témát hogy elgondolkoztam azon hogy esetleg messzebb tanulnék mivel az a szakma az álmom , a hivatásom. A kapcsolat elején is mondtam neki hogy ide szeretnek menni de aztán lemondtam róla a kapcsolat érdekében de most hogy közel van a felvételi újból elgondolkoztam rajta. A barátom napok óta csak arról beszél hogy neki mennyire rosszul esne ha oda mennek mert azt hitte hogy nekem a kapcsolat fontosabb mint hogy azt tanuljam. Nem tudja elképzelni azt hogy hogyan működhet úgy egy kapcsolat. Szerintem ugyanúgy mint most mert most ő van másik városban .Fel hogy ott találok jobbat. Szoval most nagyon fel van zaklatva mert nem tudja elképzelni hogy ez hogyan tudna működni . Szerintem mindent meg lehet oldani amit megakarunk.

Köszönöm szépen ha leírjátok a véleményeteket, nagyon sokat segítene .

2020. okt. 9. 07:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan a tanulást választanám nappalin, ha ez az álmod.

Gondolom olyan 18-19 éves lehetsz, jön majd még másik fiú.

Anno nekem is ilyen palim volt, aki nem akart egyetemre "engedni", félt, hogy majd megy a levesbe. Ment is, de nem az egyetem miatt,( 11. osztály végén szakítottunk), hanem mert másban is ilyen féltékeny és vehemens volt.

2020. okt. 10. 18:09
 12/18 anonim ***** válasza:
52%

“ Amúgy szerintem is dobni fogja de szerintem már rég megcsalta mert úgy hogy csak 2 napot láthassák egymást és a többi nap az egyetemen van hát nem sok ember bírja ki egyedül”

Ezzel konkrétan azt írtad le hogy a férfiak egy állat szintjen állnak. Nehogy mar ne lehessen kibírni 5 napot szex nélkül bas-zki, ha szereted a másikat.

2020. okt. 10. 18:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Amúgy hány évesek vagyok?
2020. okt. 10. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogd fel ezt úgy, mint egy vízválasztót. Elmész a nappalira. Ha kitartotok egymás mellett, (és persze ha a párod tud kompromisszumot kötni, nem csak te) akkor nagy eséllyel a jövőben is áthidaltok bármilyen problémát. Lesznek nehéz helyzetek az életben. Most le tudod tesztelni a kapcsolatod. A hétvégente találkozás sem megoldhatatlan. Ha meg elmész levelezőre, de egy éven belül szakitotok, megbánod, hogy nem az álmodat követted, és nem csak időt pocsékoltál, hanem pénzt is.
2020. okt. 11. 17:48
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen felszínes kapcsolat miatt nem áldoznam fel a tanulmányaimat
2020. okt. 12. 13:07
 16/18 anonim válasza:
100%

Azt tanulnám amit szeretnék és amire vágyom ebbe az esetben nappali a messzebb lévő városban

Egy kapcsolatban a két félnek támogatni kellene egymást nem hátráltatni és vissza húzni komolyan elgondolkoznék mit is akkár tőlem ez a férfi

2020. okt. 23. 20:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, mi lett azóta?
2020. okt. 24. 09:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Alap hogy a te érdekeid fontosabbak mint a párodé, elvégre a saját életedről van szó. Tanulás vs párkapcsolatnál mindig a tanulás az előbbrevaló.
2020. okt. 24. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!