Az én helyzetemben ti inkább levelezőn vagy nappali tagozaton, távol a párodtól tanulnátok?
Nehéz helyzetben vagyok a tovabbtanulassal kapcsolatban. Két lehetőség közül kene döntenem , de kiváncsi lennék más véleményre is. 2 egyetem/ 2 szak között vacilálok. Az egyik levelezon van, amit otthonról is tudnék csinalni , illetve közben dolgozni. A másik tőlem 5 órányira van ahol egy ismerőssel laknék albérletben . A párom tőlem messzebb tanul ezért csak hétvégén tudunk találkozni.Az elmúlt napokban felhoztam neki a témát hogy elgondolkoztam azon hogy esetleg messzebb tanulnék mivel az a szakma az álmom , a hivatásom. A kapcsolat elején is mondtam neki hogy ide szeretnek menni de aztán lemondtam róla a kapcsolat érdekében de most hogy közel van a felvételi újból elgondolkoztam rajta. A barátom napok óta csak arról beszél hogy neki mennyire rosszul esne ha oda mennek mert azt hitte hogy nekem a kapcsolat fontosabb mint hogy azt tanuljam. Nem tudja elképzelni azt hogy hogyan működhet úgy egy kapcsolat. Szerintem ugyanúgy mint most mert most ő van másik városban .Fel hogy ott találok jobbat. Szoval most nagyon fel van zaklatva mert nem tudja elképzelni hogy ez hogyan tudna működni . Szerintem mindent meg lehet oldani amit megakarunk.
Köszönöm szépen ha leírjátok a véleményeteket, nagyon sokat segítene .
Én biztosan a tanulást választanám nappalin, ha ez az álmod.
Gondolom olyan 18-19 éves lehetsz, jön majd még másik fiú.
Anno nekem is ilyen palim volt, aki nem akart egyetemre "engedni", félt, hogy majd megy a levesbe. Ment is, de nem az egyetem miatt,( 11. osztály végén szakítottunk), hanem mert másban is ilyen féltékeny és vehemens volt.
“ Amúgy szerintem is dobni fogja de szerintem már rég megcsalta mert úgy hogy csak 2 napot láthassák egymást és a többi nap az egyetemen van hát nem sok ember bírja ki egyedül”
Ezzel konkrétan azt írtad le hogy a férfiak egy állat szintjen állnak. Nehogy mar ne lehessen kibírni 5 napot szex nélkül bas-zki, ha szereted a másikat.
Azt tanulnám amit szeretnék és amire vágyom ebbe az esetben nappali a messzebb lévő városban
Egy kapcsolatban a két félnek támogatni kellene egymást nem hátráltatni és vissza húzni komolyan elgondolkoznék mit is akkár tőlem ez a férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!