Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen gimiket ajánlotok, ha...

Milyen gimiket ajánlotok, ha orvos szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
A legtöbben emelt biosz-fizika-kémia sulit mondanak, amit meg is értek, és én is ilyenekben gondolkodom. De eléggé parázok, hogy mi van, ha nem fog tetszeni a gimi amit választok, meg ilyenek, ezért itt arra gondolok, hogy ha tudtok, írjatok véleményeket/tapasztalatokat olyan sulikról, ahova érdemes lenne mennem (és ha tudjátok írjátok meg, hogy milyen erős a suli amiről írtok). Az átlagom egész általánosban 5,0 volt/még mindig az, és rendesen készülök a felvételire. A legtöbb osztálytársamnak már van konkrét suli ötlete, és mivel elég sok minden érdekel, én csak most határoltam be, hogy milyen téren is szeretnék továbbtanulni. Szóval minden ajánlást/választ/véleményt nagyon köszönök, ezek sokat tudnak segíteni!

2020. okt. 6. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Igen ennyire rossz. Pont a hét hírei, megemelik a fizetésünket és nem lehet hálapénzt elfogadni, tök jó, évtizedekkel ezelőtt meg kellett volna ezt lépnie az aktuális kormánynak... Cserébe össze-vissza vezényelhetnek minket, mint a katonákat, két évre elszakíthatnak minket az otthonunktól és családunktól akár az ország másik végére helyezve, ezen kívül csak engedéllyel lehet másodállásunk... Mintha rabszolgák lennénk.

Arról nem is beszélve, hogy a betegek egyre bunkóbbak, tiszteletlenebbek, agresszívebbek...

2020. okt. 7. 20:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom... Tényleg többet érdemelnének az orvosok, ha így van. De nyilván a tanárokat, és az orvosokat nem becsülik/fizetik meg. Pedig a tanárok nélkül az emberek buták lennének, sokszor munkaképtelenek, az orvosok nélkül meg senki sem gyógyítaná meg az embereket. Néha tényleg mem értem ezt a „rendszert".
2020. okt. 7. 21:34
 13/13 bbmarta ***** válasza:
75%
Szia! ELTE Apáczai biológia vagy komplex természettudományi tagozat (ez utóbbiról a fél osztály az orvosira készül), a Berzsenyi Dániel Gimnázium biológia-kémia tagozata nagyon jó és erős, a közösség is motiváló, a tanárok elképesztően diákközpontúak! Ezt a 2 sulit ismerem közelről, ha bármi kérdésed van, nyugodtan írd meg privátban, szívesen válaszolok! Jókat hallottam még a Kőbányai Szent László Gimnázium természettudományos tagozatáról és a II.Rákóczi Ferenc Gimnáziumban is elég erős a biológia-kémia tagozat. Ami még szempont lehet, hogy az Apáczaiban és a Berzsenyiben nem kell belehalni a tanulásba, nem feltétlenül hisznek a házi feladatokban (leszámítva persze a nyelveket, azt nem lehet megúszni).Nagyon jól magyaráznak a tanárok, és mivel elég válogatott, fegyelmezett társaság van itt, ezért túl sokat fegyelmezniük sem kell, tehát 45 percből 45-öt tudnak a tanításra fordítani. így, ha koncentrálsz órán, akkor otthon már nem kerül sok időbe a felkészülés. A többi tantárgyból leginkább beadandó esszék vannak, erre viszont bőven van időd és magadnak osztod be, hogy mikor csinálod.
2020. okt. 11. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!