Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha valaki befejezi a főiskolát...

Ha valaki befejezi a főiskolát és elkezd egy másik fősulit, akkor nincs olyan lehetőség, hogy mind a 3 vagy 4 évet végig járja hanem csak kettőt, mert már van diplomája?

Figyelt kérdés
Valakitől hallottam, hogy van ilyen, de nem vagyok túl informált. A válaszokat előre is köszönöm!
2010. aug. 7. 14:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha átfedés van a tananyagban, akkor azt, amit megtanult az egyik helyen, már nem kell újra tanulnia a másik helyen, hanem beszámítják.
2010. aug. 7. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem te a posztgraduális képzésre gondoltál.

Igen, ilyen van, de bizonyos szakoknál. Pl aki jogot végzett, akkor mehet utána közgazdásznak, és neki nem 3.5 év az egyetem, hanem csak 2, mert posztgradba csinálja.

2010. aug. 7. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!