Vannak itt olyanok akik nemrég végeztek ELTE jogon?

Figyelt kérdés
Harmadévesként kíváncsi vagyok megéri e ez a sok szenvedés mert egyik oldal azt mondja, hogy nem, egy summa cum laude és 3 nyelvvizsga meg versenyek nélkül egy minimálbéres állásom lesz, a másik oldal meg azt mondja, hogy jogászt még nem láttak éhen halni, pláne aki az ELTE-n végzett. Mikor végeztetek, milyen minősítésben, hol dolgoztok jelenleg és megéri e a fizetésért?

2020. szept. 23. 19:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Tény hogy szakmával többet ér.

Viszont én úgy vettem észre több függ az egyetemi évek alatti elhelyezkedéstől, mint az örökölt ügyfélkörtől. Legyen az egyből már az irodák közötti elhelyezkedés, vagy az egyetemi életen belül való elhelyezkedés.

Ugyanakkor tényleg csak az álljon neki, akiben van elég kitartás, mert ha elsőgenerációs jogász vagy, tényleg nehezebb, mert szinte a legjobbnak kell lenned, vagy legalábbis valamivel kitűnni a tömegből.

2021. jan. 25. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!