Mi a tapasztalatotok a Szegedi Egyetem Informatikus könyvtáros képzésével kapcsolatban? (pl: mennyire teljesíthető)
Figyelt kérdés
Levelezőre mennék.2020. szept. 21. 18:44
11/14 anonim válasza:
10-es nem gáz ha valaki 30 évesen kezdi el? Én 30 leszek jövő évben de szeretném megcsinálni. 3 év nem nagy idő szerintem
12/14 anonim válasza:
Szegeden inkább természettudományi karra/mérnökire/orvosira érdemes menni, a BTK elég retek
13/14 anonim válasza:
#11 Lehet, hogy már nem aktuális, de egyáltalán nem gáz 30 évesen elkezdeni. Én levelezőn vagyok másodéves informatikus könyvtáros szakon, és elmúltam már 30, de nem én vagyok a legidősebb, elég nagy a változatosság a kort illetően.
14/14 anonim válasza:
Kedves 13as! Én lemondtam erről a szakról ugyanis zárják be a könyvtárakat sorba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!