Tapasztalatok ELTE:informatikus-könyvtáros?
Megéri elvégezni költségtérítésesen 0 informatikai tudással?/Félek,hogy megbuknék valamilyen informatikai tárgyból!Nem akarok ennyi pénzt csak úgy kidobni az ablakon! :( )
Milyenek a tanárok,milyen órák vannak,programok,bulik,követelmények,vizsgák,elhelyezkedésstb. ?
A végét kicsit elírtam: -s,stb.
Van szakmai gyakorlat?
Szia!
Egy félév tapasztalattal annyit tudok mondani, hogy kellemes szak. Van 1-2 nehezebb tárgy, de összességében odafigyeléssel, szorgalommal és intelligenciával teljesíthető Valamint szerintem a legjobb tanári gárdával lesz dolgod ha ide jelentkezel. Informatika nem nagyon van, ettől nem kell félni. A tanszék családias, nem olyan hatalmas mint egy anglisztika vagy töri, de éppen ezért barátságosabb. Ha valamit még szeretnél tudni, írj nekem.
Üdv, Cyril Figgis
Pl. matek/magyar/töri/nyelv
v. társadalomismeret
Kedves Kérdező!
Tudom, régi a kérdés, de kidobta a GYK.
Ilyen hozzáállással nem vagy könyvtárosnak való. Az emberekkel nem lehet így bánni.
És mielőtt kioktatnál, hogy milyen jogon írkálok neked ilyeneket... könyvtáros vagyok.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!